The database includes information on carcinogenicity or potential carcinogenicity of synthetic and naturally-occurring chemicals, herbal products and pesticide residues in food.

 

המאגר כולל מידע על קרצינוגניות או קרצינוגניות אפשרית של חומרים סינטטים, חומרים מהטבע, מוצרים מהצומח ושיירי חומרי הדברה במזון.

נושאים: 
רפואה
מדעי החיים
תקופת כיסוי בשנים: 
Current
הערות לגישה: 

Open to the public
 

ספק: 
Berkeley University of California
אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>