מאגרי מידע | הספרייה למדעי החיים ולרפואה ע"ש גיטר סמולרש

אודות
הספרייה לשירותך
חיפוש וניהול מידע
- משאבי מידע אלקטרוניים
- ניהול מידע ביבליוגרפי
- גישה מרחוק
בתי חולים
- רשת ספריות בתי חולים
- גישה למשאבים האלקטרוניים לחברי סגל בבתי חולים
צרו קשר
- אנחנו בשבילכם
- התעדכנו והגיבו
- כתבו לנו
  - פנו אלינו
  - פנייה לצוות מחשוב ותמיכה בספרייה
פרסומי סגל הפקולטה לרפואה
- פרסומי סגל הפקולטה לפי רבעון
  - פרסומי מאמרים אקדמיים של סגל הפקולטה - לפי רבעון מאז 2022
  - פרסומי מאמרים אקדמיים של סגל הפקולטה - לפי רבעון 2017-2021
- רשימת פרסומי סגל הפקולטה
English

שם	פירוט	מאפיינים
IBFD Tax Research Platform	details
Iconiclimc	details	Free
ICSD - The Inorganic Crystal Structure Database	details
IEEE Xplore	details	Guide Guide Guide
Illustrated London News	details
ILOSTAT Database	details	Free
Image System for Books of Japanese Ruled Period	details
Image System for Periodicals of Japanese Ruled Period	details
IMF eLIBRARY	details
Immigration Law and Policy in the US - HEIN	details
Incunabula Short Title Catalogue (ISTC)	details	Free
Index Islamicus	details	Guide
Index of Medieval Art	details
Index Theologicus	details	Free
Index to Organism Names	details
Indigenous Peoples of the Americas: History, Culture & Law - Hein	details	Trial
IngentaConnect	details
INIS - The International Nuclear Information System	details	Free
INSPEC	details	Guide Guide Guide
INSPIRE	details	Free Guide
International African Bibliography (IAB)	details
International Aristotle Bibliography Online	details
International Bibliography of Art (IBA) (Via Proquest)	details
International Commercial Arbitration (Oxford)	details
International Commercial Law (Oxford)	details
International Encyclopaedia for the Middle Ages (IEMA)	details
International Encyclopedia of Communication Online	details
International Encyclopedia of Comparative Law Online	details
International Encyclopedia of Human Geography	details
International Encyclopedia of the Social and Behavioral Sciences	details
International Financial Statistics (IFS)	details	Free
International Law Reports	details
Internet Bird Collection, The	details
Internet Encyclopedia of Philosophy (IEP)	details	Free
Internet Moving Image Archive	details	Free
Investment Claims	details
IOPScience	details	Guide
IsisCB Explorer	details	Free
Islamicbook	details	Free
Israel Drug Registry, The	details	Free עברית
Israel National Election Studies	details
Iter Bibliography	details
Iter Italicum	details
IVC-Online Database	details

מאגרי מידע » היסטוריה כללית - העת החדשה